Aνταπόκριση: Μπάμπης Πετράκης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Alphington Grammar, του σχολείου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας, για την επέτειο της συμπλήρωσης 25 χρόνων λειτουργίας του. Το δίγλωσσο σχολείο Alphington Grammar, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1989 και κατάφερε ήδη να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα σχολεία της Βικτώριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διήμερο εκδηλώσεων, άρχισε την Παρασκευή 20 Ιουνίου το πρωί, με την συμμετοχή όλων των μαθητών του Alphington Grammar, που παρουσίασαν ένα πρόγραμμα εξαιρετικής έμπνευσης και δημιουργίας, με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους και η κατάμεστη αίθουσα του σχολείου, γέμισε με χρώμα και μουσική.

Το Σάββατο 21 Ιουνίου το βράδυ, στο Πάρκ Χάγιατ της Μελβούρνης σε μία φαντασμαγορική αίθουσα, δώθηκε ο χορός του Alphington Grammar, με πάρα πολλούς καλεσμένους, που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ήταν ακριβώς, όπως είχε υποσχεθεί η οικοδέσποινα της βραδιάς και Διευθύντρια του σχολείου Δρ Βίβιαν Νίκου : «μια βραδιά αξέχαστη σε όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις δύο αυτές εκδηλώσεις απηύθυναν χαιρετισμό, ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία Χαράλαμπος Δαφαράνος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας Βασίλης Παπαστεργιάδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Alphington Grammam Νίκος Κουκουβιτάκης και βέβαια, η Διευθύντρια του Alphington Grammar Δρ. Βίβιαν Νίκου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης