Το τελευταίο που περίμενε να συναντήσει η Megan Fox στη Νέα Υόρκη είναι μεταλλαγμένες χελώνες ninja. Κι όμως στην καινούρια ταινία δράσης του Jonathan Liebesman, Teenage Mutant Ninja Turtles, η Fox πέφτει πάνω στα πράσινα πλασματάκια με το φολιδωτό δέρμα και λιποθυμά!

Καθώς φαίνεται από το τρέιλερ, η April O’Neil (ο χαρακτήρας που υποδύεται η Fox στην ταινία) δεν μπορεί να πιστέψει ότι το θέαμα που βλέπει είναι πραγματικό, όταν τα παράξενα αλλά ηρωικά πλάσματα της συστήνονται για πρώτη φορά. Το teaser μάς μεταφέρει σε έναν υπόγειο σταθμό στη Νέα Υόρκη που πολιορκείται από ένοπλους άντρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ρεπόρτερ April πιάνεται όμηρος από έναν κουκουλοφόρο, ο οποίος κρατάει φουτουριστικά όπλα υψηλής τεχνολογίας. Στην επόμενη σκηνή, οι χελώνες έχουν ήδη αρπάξει τα όπλα τους μόλις μαθαίνουν από τις ειδήσεις για την κατάσταση ομηρίας στον σταθμό. Μετά από μία σκληρή μάχη, η April βρίσκεται αντιμέτωπη με τα Χελωνονιντζάκια, τα οποία της ζητούν να μην κρατήσει μυστικό ό,τι είδε. Κάτι που μάλλον φαίνεται αδιανόητο στην Fox!

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης