Παραδεχτείτε το! Υπήρξαν εποχές που όλες θέλαμε να παντρευτούμε τον James Bond, τον Λεωνίδα – ναι, ναι, τον γνωστό της Σπάρτης- με εκείνους τους… κολασμένους κοιλιακούς , τον mr. Pretty Woman, τον ντεντέκτιβ, τον εξαιρετικό χορευτή που θα μας μάθαινε latin χορούς σε ένα ονειρεμένο τουριστικό θέρετρο, τον γιατρό, τον φτωχό που κέρδισε μια θέση στον Τιτανικό… Με τη θέλησή μας, επίσης θα αλυσοδενόμασταν σε ένα στύλο της ΔΕΗ για να μας… ρουφήξει το αίμα, εκείνος ο αναμαλλιασμένος ρομαντικός βρικόλακας, που είχε τρόπους «δανεικούς» από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα!

Ναι, καλά καταλάβατε! Ερωτευτήκαμε τους ρόλους που ενσάρκωσαν μερικοί από τους ωραιότερους άντρες του Χόλιγουντ! Μήπως, όμως, μέσα από τους ρόλους ερωτευτήκαμε τους άντρες; Αυτό είναι ένα ερώτημα, που για χρόνια θα πλανάται πάνω από την γυναικεία σκέψη!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια δεν θα ήθελε να είχε δίπλα της, τον απόλυτο μυστικό πράκτορα James Bond, που να της συστήνεται ως «My name is Bond, James Bond», να πίνει μαρτίνι και να είναι ο ορισμός της γοητείας; Sean Connery, Pierce Brosnan ή Daniel Craig; Οι υπόλοιποι ηθοποιοί «πέρασαν και δεν ακούμπησαν»… Είναι η γοητεία του James Bond που τους χαρίζει λάμψη; Είναι ο δυναμισμός και η ευφυία; Ό, τι και αν είναι, στον James Bond υποκύπτουν όλες! Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχουμε ελπίδα, γιατί εκείνος δεν υποκύπτει σε καμία!

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, τα κοριτσίστικα δωμάτια γέμισαν με τις αφίσες του Patrick Swayze. Και ο λόγος ήταν ένας: μας έδειξε πώς να χορέψουμε «Dirty Dancing» κουνώντας τους γοφούς μας με έναν επικίνδυνο αισθησιασμό. Ο ιδανικός γαμπρός, που όχι θα τα έβαζε με τους γονείς μας διεκδικώντας μας, αλλά θα μας έκανε πλαστελίνη μέσα στα χέρια του. O Patrick μας ισοπέδωσε και όλες καρδιοχτυπούσαν…

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε όλα τα βίντεο στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης