Τη δική του απάντηση στους επικριτές του έδωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι, μία μέρα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, τονίζοντας ότι έχει τη συνείδησή του καθαρή.

«Η συνείδησή μου είναι ήσυχη και είμαι έτοιμος να συνεχίσω να πορεύομαι κρατώντας ψηλά το κεφάλι. Βρείτε μια άλλη δικαιολογία, εγώ έδωσα τα πάντα για την χώρα μου. Ίσως, όμως, όπως λέτε εσείς, μπορεί να μην είμαι Ιταλός. Οι Αφρικανοί δεν θα εγκατέλειπαν ποτέ έναν αδελφό τους. Σε αυτό, εμείς οι μαύροι, όπως μας αποκαλείτε, είμαστε έτη φωτός μπροστά. Ντροπή», καταλήγει στο μήνυμά του ο Ιταλός έγχρωμος παίκτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια οργισμένη παρέμβαση η οποία πρόκειται σίγουρα να προκαλέσει νέες αντιδράσεις. Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την ήττα της Ιταλίας στο ματς με την Ουρουγουάη και τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ, ο παίκτης των «ατζούρι» και της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, δήλωσε ότι «η ομάδα χρειάζεται πραγματικούς παίκτες και όχι απλά αυτοκόλλητα για τα άλμπουμ των ποδοσφαιριστών». Μια φράση η οποία, σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές είχε αποδέκτη τον  Μάριο Μπαλοτέλι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης