Συνολικά 14 επιχειρήσεις και επιχειρηματίες βραβεύτηκαν φέτος με τα βραβεία «ΕΒΕΑ 2014» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων- που απονέμονται για 17η συνεχή χρονιά- ομιλία απηύθυνε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκος Δένδιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως όλα δείχνουν, βρισκόμαστε λίγο πριν την ανακοίνωση θετικής μεταβολής του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος η οποία θα σηματοδοτήσει το πέρασμα σε μία νέα εποχή, όχι βέβαια στρωμένη με ροδοπέταλα, αλλά που στο χέρι μας είναι να μην είναι στρωμένη με αγκάθια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, σημείωσε: “Σήμερα, βραβεύουμε επιχειρήσεις που όχι μόνο κατάφεραν να πετύχουν θετικές οικονομικές επιδόσεις, αλλά στην πιο δύσκολη στιγμή της χώρας στήριξαν την εθνική οικονομία, την απασχόληση και την κοινωνία. Οι δικές τους ιστορίες – αλλά και οι ιστορίες χιλιάδων άλλων ελληνικών επιχειρήσεων, που καταφέρνουν να επιβιώνουν απέναντι στην κρίση – λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια ως πηγή αισιοδοξίας. Μια πηγή ελπίδας, μέσα σε ένα περιβάλλον εφιαλτικό».

Οι επιχειρήσεις-επιχειρηματίες που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης