Στο 0-0 έμεινε η «οικοδέσποινα» Βραζιλία με το Μεξικό, σε παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας των Μεξικανών Γκιγιέρμο Οτσόα, ο οποίος σταμάτησε τη «σελεσάο» σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις. Στους 4 βαθμούς ανέβηκαν οι δύο ομάδες!

Μετά από ένα πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο η Βραζιλία απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σκοράρει. Η ασύνδετες γραμμές της, το «άδειο» κέντρο και η πολύ καλή παρουσία του Μεξικό έβγαλαν τους Βραζιλιάνους νοκ άουτ. Μάλιστα, όποτε βρήκαν τρόπο να κάνουν τελική προσπάθεια ο Γκιγιέρμο Οτσόα ήταν εκεί για να πει «όχι»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το εικοσιπεντάλεπτο, όπου οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ ο ρυθμός έπεσε, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 0-0 με τον Οτσόα να επεμβαίνει όπου ήταν αναγκαίο.

Το Μεξικό στο δεύτερο μέρος αναθάρρησε και μάλιστα μέχρι το 60’ απείλησε αρκετές φορές την εστία του Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος επίσης απόψε έκανε καλή δουλειά!

Στο 69’ ο Νεϊμάρ στόπαρε τη μπάλα στην περιοχή, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Οτσόα, ο οποίος αργότερα απέκρουσε ενστικτωδών την καρφωτή κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα. Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, χωρίς σκορ και οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή του πρώτου ομίλου, έχοντας 4 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βραζιλία-Μεξικό 0-0 (NΕΡΙΤ SPORTS, NERIT ΗD)

Γκολ:

Κίτρινες: Ραμίρες, Σίλβα – Βάσκες, Αγιλάρ

Κόκκινες:

Βραζιλία (Λουίζ Φελίπε Σκολάρι): Σέζαρ, Αλβες, Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Ραμίρες (46′ Μπερνάρντ), Λουίζ Γκουστάβο, Παουλίνιο, Οσκαρ (84′ Γουίλιαν), Φρεντ (68′ Τζο), Νεϊμάρ.

Μεξικό (Μιγκέλ Ερέρα):
Οτσόα, Ροδρίγες, Μάρκες, Μορένο, Λαγιούν, Αγιλάρ, Ερέρα (76′ Φαμπιάν), Βάσκες, Γκουαρδάδο, Περάλτα (74′ Ερνάντες), Ντος Σάντος (84′ Χιμένεθ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης