Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος σκόραρε δύο γκολ στο 45’ με πέναλτι και το 72’ και δημιούργησε άλλο ένα, που χρεώθηκε αυτογκόλ στον Βαγιαδάρες η Γαλλία επικράτησε 3-0 της Ονδούρας! Οι ηττημένοι από το 45’ αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παλάσιος.

Η Γαλλία αγωνίστηκε με τον τίτλο του απόλυτου φαβορί και προσπάθησε να το πιστοποιήσει. Στο 15’ ο Ματουιντί και στο 23’ ο Γκριεζμάν άγγιξαν το γκολ, όμως και οι δύο προσπάθειες σταμάτησαν στα δοκάρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά το 1-0 ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παλάσιος έκανε μαρκάρισμα πάνω στον Πογκμπά και η Γαλλία κέρδισε πέναλτι, αλλά και την αποβολή του παίκτη της Ονδούρας. Ο Μπενζεμά από την άσπρη βούλα σημάδεψε σωστά και άνοιξε το σκορ.

Το 2-0 ήρθε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Καμπάιγ έκλεψε τη μπάλα και με σέντρα βρήκε τον Μπενζεμά, ο οποίος πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, όμως ο Βαγιαδάρες στην προσπάθειά του να μπλοκάρει έχασε τη μπάλα και χρεώθηκε με αυτογκόλ!

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 72’ με τον Μπενζεμά να βάζει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γαλλία – Ονδούρα 3-0 (ΝΕΡΙΤ HD, ΝΕΡΙΤ Sports)

Γκολ: 45′ πεν. Μπενζεμά,48′ αυτογκόλ Βαγιαδάρες, 72′ Μπενζεμά
15′ δοκάρι ο Ματουιντί
23′ δοκάρι ο Γκριεζμάν

1-0 45′ πεν. Μπενζεμά

48′ 2-0 αυτογκόλ Βαγιαδάρες

72′ 3-0 Μπενζεμά

Κίτρινες κάρτες: Εβρά, Πογκμπά, Καμπάιγ – Παλάσιος, Γκαρσία

Κόκκινες κάρτες: 44′ Παλάσιος

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν):
Γιορίς, Εβρά, Βαράν, Σακό, Ντεμπισί, Καμπάιγ (65′ Μαβουμπά), Ματουιντί, Πογκμπά (56′ Σισοκό), Γκριεζμάν, Βαλμπουενά, Μπενζεμά.

Ονδούρα (Χοσέ Σουάρες):
Βαγιαδάρες, Ιζαγκίρε, Φιγκερόα, Μπερνάρντες (46′ Τσάβες), Μπέκελες, Γκαρίδο, Ο. Παλάσιος, Εσπινόσα, Ναχάρ (58′ Κλάρος), Μπένγκτσον (46′ Γκαρσία), Κόστλι.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης