Οι STOMP δεν χρειάζονται πλέον συστάσεις. Γίνονται talk of the town κάθε φορά που επισκέπτονται τη χώρα μας και οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν σημειώσει ρεκόρ προσέλευσης κοινού.

Οι Stomp έχουν δώσει παραστάσεις το καλοκαίρι του 2000 στο Ηρώδειο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και το καλοκαίρι του 2003 στο Φεστιβάλ κρουστών στην Πετρούπολη. Στην τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα το 2006, οι παραστάσεις τους πήραν παράταση λόγω μεγάλης ζήτησης και 30.000 θεατές έζησαν από κοντά την εμπειρία διασκέδασης που λέγεται STOMP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκρότημα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 1991 στο Brighton, από τους Βρετανούς Luke Cresswell και Steve McNicholas, κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να αποκτήσει διεθνή ακτινοβολία.

Οι STOMP αποτελούν πλέον παγκόσμιο φαινόμενο στο χώρο της show biz.

Ο πηγαίος αυθορμητισμός και η ξέφρενη δημιουργικότητά τους, η λογική του ‘Παίξε μουσική με ό,τι βρεις μπροστά σου’, ενέπνευσε και καθιέρωσε έναν νέο τρόπο έκφρασης με φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι STOMP είναι μια ομάδα μουσικών, χορευτών κι ηθοποιών με αστείρευτη ευρηματικότητα, ανεξάντλητη ενέργεια και ανατρεπτικό χιούμορ με γεύση βωβού κινηματογράφου. Όμως η επιτυχία τους δεν οφείλεται μόνο στο πρωτότυπο και μοναδικό concept του σόου. Όπως όσοι τους έχουν ήδη δει ξέρουν καλά, ο θεατής των STOMP δεν παραμένει θεατής για πολύ… Γίνεται συμμέτοχος, συμπρωταγωνιστής σ’ ένα ξέφρενο πάρτυ με βασιλιά το ΡΥΘΜΟ! «Χορέψτε με τη σκούπα σας, φλερτάρετε με την εφημερίδα σας, τραγουδήστε με το νεροχύτη σας. Ζήστε το!» είναι το σλόγκαν που έχει ξεσηκώσει τα τελευταία 20 χρόνια εκατομμύρια κόσμου και έχει καθιερώσει τους STOMP ως τη νούμερο 1 εμπειρία διαδραστικής διασκέδασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ:

– Ξεσηκώνουν τα πλήθη. Οι STOMP εκπυρσοκροτούν, κρούουν, χτυπούν, με μεθυστική γοητεία και με καρδιά rock n’ roll. ‘The New York Times’.

– Εκθαμβωτικό! Οι STOMP φτιάχνουν μουσική που είναι μεταδοτικά κρουστή, που σε προκαλεί να καθίσεις στα χέρια σου. ‘New York Newsday’.

– Μοναδικό, υπνωτικό, επεκτείνουν το λεξιλόγιο του ρυθμού. Μακάρι να υποδεχτούν με κωδωνοκρουσίες τον αιώνα. ‘Τhe Village Voice’

– Υψηλής τάσης δεξιοτεχνία. ‘The New Yorker’

– Περίπλοκα ορχηστικό, μοναδικά χορογραφικό. ‘Τhe New York Daily news’

Εφευρετικό, μεταδοτικό. ‘Good Morning America’

Ένα θεατρικό πολυθέαμα. ‘New York Magazine’

– Ηλεκτροσόκ. Θρίαμβοι στην τεράστια ποικιλία της ανθρώπινης εμπειρίας. ‘The Los Angeles Times’

– Το show των STOMP είναι, εύθυμο, ζωντανό, πληθωρικό, εξαντλητικό. Απόλυτα φαντασμαγορικό. ‘San Jose Mercury News’

– Αν ο ρυθμός είναι αυτό που ζητάς, οι STOMP είναι το άγιο δισκοπότηρο της ακουστικότητας. Ψάξε το μόνος σου. ‘The Times’ (Tampa)

– Πιθανόν μόνο ένας χτύπος να είναι περισσότερο απαραίτητος από τον χτύπο των STOMP και αυτός είναι ο χτύπος της δικής σου καρδιάς. ‘Τoronto Sun’

– Η τέχνη της εκτέλεσης δεν μπορεί να γίνει καλύτερη. ‘The Vancouver Sun’

– Οι STOMP κάνανε στον ρυθμό, ότι ο Φρόιντ έκανε για το σεξ. ‘Τime Out’, (London)

– Οι STOMP παρουσιάζουν ποπ τέχνη για τα αυτιά, ρυθμό για τα μάτια, θέατρο για τα πόδια. Οι STOMP είναι αίσθηση. ‘The advertiser, Adelaide’

– Απόλυτα εξαιρετικό: Ευφάνταστο, διασκεδαστικό, και πάνω απ’ όλα οι STOMP βάζουν το σφυγμό να χτυπά σε τρελή κακοφωνία των μοναδικών κρουστών. Μη χάσετε αυτό το show!

Θέατρο Λυκαβηττού

2, 3 & 4 Σεπτεμβρίου 2008

Παραγωγή: MUSIC BOX PRODUCTIONS, www.musicboxproductions.gr
Πληροφορίες: 210 6465000

Εισιτήρια:

Α Ζώνη (αριθμημένες θέσεις): 45 Ευρώ
Β Ζώνη: 35 Ευρώ
Γ Ζώνη: 25 Ευρώ

Προπώληση:

Virgin Megastores
Village Cinemas 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης