Σε καλό δρόμο βρίσκεται η επιστροφή του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει στη Σαχτάρ Ντόνετσκ πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους “ερυθρόλευκους”, προκειμένου να πάρει μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού.

Η Σαχτάρ αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Καστίγιο με τη μορφή δανεισμού, ενώ θέλει να βάλει στη συμφωνία οψιόν αγοράς του παίκτη, η οποία θα φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο και ο Καστίγιο προτίθεται να δώσει 500.000 ευρώ για να καλύψει τη διαφορά με τους Ουκρανούς, ενώ δέχεται να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Σε ό,τι αφορά τον Ραούλ Μπράβο, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχει έρθει σε διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του και η συμφωνία θα ολοκληρωθεί σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δώσει στον Ισπανό αμυντικό ένα ικανοποιητικό ποσό για τη λύση του συμβολαίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης