Αν μη τι άλλο, η αποπομπή του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου από το Υπουργείο παιδείας και η αντικατάστασή του από τον Ανδρέα Λοβέρδο, είναι μια ηθική δικαίωση για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος καθ όλη την προεκλογική περίοδο, ήταν και το έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση  του υπουργού παιδείας, με την παρουσία του στις συγκεντρώσεις του αντιπάλου του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη και όχι στις δικές του, εκτός από την πρώτη στον ΟΛΠ, όταν όμως δεν είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο Μώραλης.

Οι πληροφορίες έλεγαν εκείνο το διάστημα, πως στις συζητήσεις του δημάρχου Πειραιά με τον Πρωθυπουργό έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός και μετέφερε τη δυσαρέσκειά του για τον «ομογάλακτό» του στη Νέα Δημοκρατία.

Και οι πληροφορίες λένε, πως η διαβεβαίωση που έπαιρνε από τον Πρωθυπουργό ήταν πως με την πρώτη ευκαιρία(βλέπε ανασχηματισμό), θα … τιμωρηθεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει από δω κι εμπρός και αν ο Κ. Αρβανιτόπουλος θα επιλέξει να είναι υποψήφιος βουλευτής Πειραιά στις επόμενες εκλογές, αλλά και από ποιον θα υποστηριχτεί.

Μήπως από τη νέα Δημοτική αρχή, που στήριξε ο ίδιος με πάθος;

Είδωμεν!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης