Δεν του έφταναν τα χιλιάδες ναρκωτικά χάπια που προμηθευόταν επί τουλάχιστον δύο χρόνια, καλλιεργούσε και χασισόδεντρα στον κήπο του ένας 53χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Λαμία μαζί με τη 40χρονη Ουκρανή σύντροφό του, η οποία είχε μαζί της μικροποσότητα βουπρενορφίνης!

Κατά τον έλεγχο στον οποίο υπέβαλαν το ζευγάρι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, βρέθηκαν πάνω στον άνδρα 514 ναρκωτικά χάπια. Αυτή ήταν όμως μόνο η… κορυφή του παγόβουνου, καθώς αποκαλύφθηκε ότι την τελευταία διετία πλαστογραφούσε πιστοποιητικά ψυχιάτρου και υφάρπαζε από παθολόγο συνταγές για ναρκωτικά δισκία στο όνομα συγγενικών του προσώπων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο τους τελευταίους πέντε μήνες, είχε καταφέρει να «περάσει» σε φαρμακεία της Λαμίας 36 συνταγές, με τις οποίες προμηθεύτηκε συνολικά 8.100 ναρκωτικά χάπια! Στον κήπο του σπιτιού του 53χρονου βρέθηκαν 3 χασισόδεντρα ύψους 0,10 εκατοστών, 32 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα βουπρενορφίνης και 5 παραποιημένα ιατρικά πιστοποιητικά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 56χρονο παθολόγο που του χορήγησε τις συνταγές χωρίς να υπάρχει πραγματική ένδειξη ασθένειας, και τους οδήγησαν όλους μαζί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες κατά περίπτωση για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης