Δυσαρέσκεια προκάλεσε στους ανθρώπους της εθνικής Ιταλίας η είδηση πως στο ξενοδοχείο που πρόκειται να μείνει η ομάδα στην περιοχή της Μανγκαρατίμπα, περίπου 100 χιλιόμετρα από το Ρίο ντε Τζανέιρο, κατά τη διάρκεια του Mουντιάλ του 2014, βρέθηκαν από τις αρμόδιες αρχές και κατασχέθηκαν ποσότητες ψαριών, βουτύρου, ζαμπόν και άλλων φαγητών, των οποίων είχε παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους.

Επίσης, ανακαλύφθηκαν 25 κιλά θαλασσινών και μαργαρίνης, καθώς και 24 κιλά κρέατος, σαλτσών, τυριού και ζάχαρης, στα οποία δεν αναγραφόταν η ημερομηνία λήξης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιατρός της «σκουάντρα ατζούρα», Ενρίκο Καστελάτσι, δήλωσε σχετικά: «Φυσικά και δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτά τα νέα, αφού τα γεγονότα αυτά συνέβησαν στο ξενοδοχείο που θα μείνουμε.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, έχοντας ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που θα ελέγχει τα πάντα, ενώ θα φέρουμε σχεδόν ό,τι χρειαστούμε μαζί μας από την Ιταλία. Δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα για εμάς, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι ευχάριστο».

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», η ιταλική ομάδα σκοπεύει να μεταφέρει στη Βραζιλία αθλητικό εξοπλισμό και τρόφιμα βάρους περίπου 20 τόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανησυχία, πάντως, υπάρχει και στις τάξεις της Εθνικής Αγγλίας, αφού οι βραζιλιάνικες αρχές βρήκαν ακατάλληλα τρόφιμα και στο ξενοδοχείο όπου πρόκειται να καταλύσει η αποστολή των «τριών λιονταριών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης