Συνελήφθη χθες το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 19χρονος για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, ενώ αναζητείται ένας 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ως συνεργός του στο ίδιο αδίκημα.

Αναλυτικότερα, οι προαναφερόμενοι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, την οποία είχαν αφαιρέσει νυκτερινές ώρες της (18/19-05-2014) από χώρο στάθμευσης της πόλης και συνελήφθη ο 19χρονος, ενώ ο 17χρονος αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αποθηκευτικό χώρο της μοτοσικλέτας βρέθηκε ένα κατσαβίδι, το οποίο κατασχέθηκε ως διαρρηκτικό εργαλείο.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν έπειτα από εμπεριστατωμένη και μεθοδική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, δεκαοκτώ (18) ακόμη περιπτώσεις κλοπών δικύκλων μοτοποδηλάτων στην πόλη του Βόλου, τις οποίες διέπραξε ο αναζητούμενος δράστης κατά το χρονικό διάστημα από (09-12-2013) έως (17-02-2014). Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών.

Όλα τα αφαιρεθέντα δίκυκλα βρέθηκαν και παρελήφθησαν από τους νόμιμους δικαιούχους τους.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, στον οποίο θα υποβληθεί και η σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του 17χρονου, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thessalianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης