Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης συμφωνίας ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα καθώς οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Λουίς Ενρίκε, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

«Ο Λουίς Ενρίκε επιλέχθηκε ως προπονητής της πρώτης ομάδας, μετά από θετική εισήγηση του αθλητικού διευθυντή, Αντονι Θουμπιθαρέτα. Θα υπογράψει συμβόλαιο για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Καταλανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λουίς Ενρίκε μόνο άγνωστος δεν είναι για την Μπαρτσελόνα, καθώς αγωνίστηκε με τη φανέλα της από το 1996 έως το 2004, προερχόμενος από τη μεγάλη της αντίπαλο, τη Ρεάλ Μαδρίτης (1991-1996).

Ο Ενρίκε, ο οποίος αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Τάτα Μαρτίνο, από το 2008 έως το 2011 κάθισε στον πάγκο της Β΄ ομάδας της «Μπάρτσα», ενώ εν συνεχεία απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες ως προπονητής της Ρόμα (2011/12) και της Θέλτα (2012/13.

Ανακοινώθηκε και ο Τερ Στέγκεν 

Επίσης, ο σύλλογος της Βαρκελώνης ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν από τη Γκλάντμπαχ, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Βίκτορ Βαλντές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης