Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιείται μέχρι στιγμής η εκλογική διαδικασία στις Αχαρνές. Οι περισσότεροι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν ήδη ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα στο τμήμα όπου ανήκουν από νωρίς το πρωί. Το πλήθος των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων διευκολύνει πολλούς πολίτες που ψάχνουν να βρουν σε ποιο τμήμα ανήκουν, με τη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών να έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά, αφού το μόνο σοβαρό πρόβλημα είναι αλλαγές στα τμήματα βάσει επιθέτου.

Ο Διοικητική του Α.Τ. Αχαρνών τονίζει πως δεν έχει παρατηρηθεί κανένα σοβαρό πρόβλημα στα εκλογικά κέντρα, εκτός από ορισμένες μικροεντάσεις μεταξύ εκλογικών αντιπροσώπων, κάτι που συμβαίνει όμως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από νωρίς το πρωί άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος με τους Αχαρνείς Ριζοσπαστική Κίνηση Οδυσσέας Καμπόλης, ακολούθησε ο υποψήφιος δήμαρχος με τους ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες Γιάννης Κασσαβός, στις 12 το μεσημέρι ψήφισαν ο δήμαρχος και υποψήφιος με την παράταξη Για την πόλη μας Σωτήρης Ντούρος και ο υποψήφιος δήμαρχος με την ΑχαρΝΕΩΝ Ελπίδα Σπύρος Βρεττός, ενώ λίγο μετά τις 14.00 ψήφισε και ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Νέα Πόλη – Νέα Πνοή Θανάσης Κατσιγιάννης.

Πηγή: acharnorama.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης