Με εννέα ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ένα κολάρο που θα πρέπει να φοράει στον αυχένα της για τις επόμενες έξι εβδομάδες, η Δέσποινα Βανδή δηλώνει για το ατύχημά της:

«Ήταν σαν ένας εφιάλτης. Το μόνο που σκέφτηκα την ώρα του τρακαρίσματος ήταν πως δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου. Μόνο αυτό σκεφτόμουν, μήπως δεν ξαναδώ τα παιδιά μου… και μήπως δεν με ξαναδούν ούτε αυτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια άτυχη στιγμή. Το πρώτο μου λάθος ήταν που δεν φορούσα ζώνη και το δεύτερο που ήμουν αφηρημένη, στέλνοντας μήνυμα με το κινητό μου τηλέφωνο. Αν έβλεπα στο δρόμο και αντιλαμβανόμουν έγκαιρα τι γινόταν, θα μπορούσα να κρατηθώ από κάπου, δεν θα έπεφτα με αίματα στο δρόμο».

«Ύστερα από κάποιο κίνδυνο συνήθως συνειδητοποιείς απλά πράγματα που προηγουμένως δεν αντιλαμβανόσουν, λεπτομέρειες που πριν θεωρούσες δεδομένες. Και φυσικά, μαθαίνεις να προσέχεις περισσότερο, γιατί είσαι υπεύθυνος για κάποιους ανθρώπους».

«Είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει τροχαίο ατύχημα χωρίς να φταίω. Τότε όμως ήμουν μόνη μου, δεν είχα παιδιά. Ήταν αλλιώς», αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια στην πρώτη της συνέντευξη μετά το ατύχημα στο περιοδικό Downtown.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι ακριβώς έγινε όμως το πρωί της Δευτέρας στο ρεύμα ανόδου της Κηφισίας, στον Παράδεισο Αμαρουσίου;

Η Δέσποινα κατευθύνεται στο αεροδρόμιο, προκειμένου να ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη, για να συναντήσει τα δυο της παιδιά που βρίσκονταν στην πόλη μαζί με τους γονείς του Ντέμη Νικολαΐδη.

Το αυτοκίνητο οδηγεί ένας οικογενειακός φίλος, και καθώς η Δέσποινα είναι αφηρημένη, γράφοντας ένα μήνυμα και δεν φοράει ζώνη, ξαφνικά ακούει ένα δυνατό «μπαμ». Στο δεύτερο και πιο δυνατό «μπαμ», το αυτοκίνητο έχει μπει κάτω από την υπόγεια γέφυρα στο «δαχτυλίδι» της Κηφισίας.

Ο οδηγός, στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο βυτιοφόρο, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω και αριστερό μέρος του βυτιοφόρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης