Για εκβιασμό και κλοπή οχήματος διώκεται ένας 27χρονος και τρεις Ρομά συνεργοί του ηλικίας 21, 32 και 41 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Κόρινθο από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το βράδυ της 8ης Μαΐου οι κατηγορούμενοι έκλεψαν το αυτοκίνητο 68χρονου στην Αλμυρή Κορινθίας. Στη συνέχεια τηλεφώνησαν σε έναν 44χρονο, συγγενικό πρόσωπο του 68χρονου, απαιτώντας εκβιαστικά χρήματα, προκειμένου να επιστρέψουν το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι της επόμενης ημέρας παρέλαβαν τα χρήματα και επέστρεψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο, ενώ λίγες ώρες αργότερα, ο 27χρονος, επικοινώνησε πάλι με τον 44χρονο, εκβιάζοντας και απειλώντας τον όχι μόνο για τη δική του σωματική ακεραιότητα αλλά και της οικογένειάς του.

Ο 27χρονος επικοινώνησε για ακόμη μία φορά με το συγγενικό πρόσωπο του 68χρονου και απαίτησε εκβιαστικά και άλλα χρήματα. Ακολούθησε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Κορίνθου και σε προκαθορισμένο ραντεβού συνελήφθη ο 27χρονος, την ώρα που παραλάμβανε προσημειωμένο χρηματικό ποσό από τον 44χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης