Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ μελών της ομοσπονδίας του αυτοκινήτου με θέμα τις εκλογές που πλησιάζουν. Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ που διαβάσατε στο zougla.gr, ο πρόεδρος Μανώλης Χαλιβελάκης και μέλος της τετραμελούς διοικούσας επιτροπής κατηγορείται από τα δύο μέλη Γιάννη Μεσημέρη και Δημήτρη Μιχελακάκη πως απέκρυψε στοιχεία προκειμένου να επηρεάσει καταστάσεις από τις εκλογές που πλησιάζουν ενώ οι ίδιοι ζητούν και την αντικατάσταση του με έγγραφο που έστειλαν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαφορετικές απόψεις…
Μία ακόμη κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά τις λέσχες που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές και εκεί είναι που παίζεται όλο το… παιχνίδι. Ο μεν Χαλιβελάκης λέει πως δικαίωμα έχουν όλες οι λέσχες, οι δε, Μεσημέρης και Μιχελακάκης, πως δικαίωμα έχουν μόνο τα ιδρυτικά σωματεία.

Το zougla.gr θέλοντας να δώσει απάντηση σε όσα συμβαίνουν δημοσιεύει σήμερα, το τι ακριβώς ισχύει με επίσημο έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Σύμφωνα με αυτό, δικαίωμα ψήφου έχουν όλες οι λέσχες – σωματεία αρκεί να έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο από την εγγραφή του στην ομοσπονδία.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Πισώπλατα μαχαιρώματα στην ομοσπονδία αυτοκινήτου…

To έγγραφο της ΓΓΑ που αναφέρει τι θα ισχύσει στος εκλογές που πλησιάζουν…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης