O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε γειτονιές και καταστήματα του Άγιο Δημήτρη, στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

Οι κάτοικοι  και οι καταστηματάρχες υποδέχθηκαν με ικανοποίηση τον κ. Μιχαλολιάκο,  τον ευχαρίστησαν για τα μεγάλα έργα  πνοής στην πόλη και για τους αγώνες του,  για την καθαριότητα και τη βελτίωση της εικόνας της περιοχής τους. 
Ο κ. Μιχαλολιάκος, μιλώντας σε κατοίκους τόνισε: 
«Από την πρώτη ήμερα που οι πολίτες με εμπιστεύτηκαν δημιουργήσαμε μια ισχυρή συμμαχία : Δημοτική Αρχή- Εργαζόμενοι και Πολίτες. Καταφέραμε και αλλάξαμε την όψη της πόλης. Σήμερα ο Πειραιάς είναι από τις πιο καθαρές πόλεις της Ελλάδας. Φροντίσαμε τις γειτονιές της πόλης. Εκσυγχρονίσαμε το στόλο καθαριότητας με 21 νέα αυτοκίνητα αποκομιδής.  
Αναπλάσαμε το Πάρκο Δηλαβέρη και το κάναμε το ωραιότερο άλσος του λεκανοπεδίου. Ένα χώρο εγκαταλελειμμένο που είχε γίνει στέκι παραβατικών και είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. 26 στρέμματα πρασίνου, με πέντε καινούργιες παιδικές χαρές και τώρα κατασκευάζεται μικρό υπαίθριο θεατράκι, γήπεδο μπάσκετ και ο μεγαλύτερος Βρεφονηπιακός Σταθμός στο σπίτι του αείμνηστου ευεργέτη της πόλης μας Κρίτωνα Δηλαβέρη, για τα μικρά και μεγάλα παιδιά της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και όχι μόνο.  
Σκύψαμε πάνω από τις ανάγκες των συμπολιτών μας, εξασφαλίζοντας σε όλους το δικαίωμα, να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, να έχουν στέγη να κοιμηθούν, γιατρό και φάρμακα. 
Κανένα παιδί οικογένειας που ζει στην πόλη μας, δεν έμεινε χωρίς Βρεφονηπιακό Σταθμό, στηρίζοντας την εργαζόμενη και άνεργη μητέρα. Γιατί η φροντίδα μας στους συμπολίτες μας και μάλιστα στις ευπαθείς ομάδες, συνεχίζεται και εντείνεται με σεβασμό στην αξιοπρέπειά τους και όχι με τυμπανοκρουσίες, με κάμερες και φωτογραφίες.
 Η δύναμή μας είστε εσείς, οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες γιατί Μας Ενώνει ο Πειραιάς.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παρουσιάσει σήμερα Παρασκευή 9  Μαΐου,  στις  18:00, στο Πάρκο Δηλαβέρη, τους υποψηφίους Κοινοτικούς Συμβούλους της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, του Συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης