Πολιτικό καιροσκοπισμό χρεώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αφορμή τις χθεσινές του δηλώσεις αναφορικά με την τροπολογία για τα χρέη των κομμάτων.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει πως «ο κ. Βενιζέλος προτίθεται να πάρει κανονικά τη χρηματοδότηση για τις εκλογές ως «ΕΛΙΑ» αν και προοριζόταν για το «ΠΑΣΟΚ», αλλά δεν θέλει να πληρώσει για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόκειται για μία άθλια στάση πολιτικού καιροσκοπισμού από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Τον αφήνουμε στην κρίση του ελληνικού λαού», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει ότι σε περίπτωση απόρριψης της τροπολογίας θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Χθες, ο κ. Βενιζέλος ερωτήθηκε με αφορμή την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ αν μετά τις ευρωεκλογές θα συζητηθούν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ αν δεν υπάρχει και έχει μετεξελιχθεί σε Ελιά.

Απαντώντας, επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως «έχει ως μόνους πολιτικούς εταίρους τους ακροδεξιούς εθνικιστές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν εννοούσα τη Χρυσή Αυγή. Αυτό που ρωτάει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν ρωτάει, είναι η υιοθέτηση της πιο χυδαίας και αντιδημοκρατικής θέσης της Χρυσής Αυγής. Και πρέπει να ντρέπεται γι αυτή την ερώτηση ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης