Το καλύτερο «φάρμακο» για την αντιμετώπιση της αλλεργίας που εμφανίζουν πολλά παιδιά στο αβγό, είναι το κέικ.

Αυτό συμβουλεύουν Έλληνες επιστήμονες από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ύστερα από έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας,  δημοσιεύθηκαν στην ιατρική επιθεώρηση Journal of Allergy and Clinical Immunology.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, Δρ Γεώργιος Κωνσταντίνου,  η θερμοκρασία που αναπτύσσεται την ώρα που ψήνεται το κέικ, τροποποιεί τα συστατικά του αβγού, που προκαλούν αλλεργία. Το αποτέλεσμα είναι τα παιδιά, που είναι αλλεργικά στο συγκεκριμένο τρόφιμο, ύστερα από λίγο καιρό να απευαισθητοποιούνται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης