Μετά την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και την κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η προσοχή του Παναθηναϊκού στρέφεται στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Σουπερλίγκας με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν θέλει σε καμία περίπτωση οι παίκτες του να εφησυχάσουν, καθώς στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχασε με 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, μετά από αρχαιρεσίες εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο των “πρασίνων”, το οποίο περιλαμβάνει 19 μέλη. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η οποία αποτέλεσε συνέχεια της Συνέλευσης της 31ης Ιουλίου 2008. Η συνέλευση εξέλεξε ομόφωνα Πρόεδρό της τον κ. Νικόλαο Πατέρα και γραμματέα τον κ. Ευάγγελο Σαμαρά.

Ακολούθησε η εξέταση του πρώτου θέματος της ημερησίας διάταξης, της εκλογής του νέου εικοσαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου. Προτάθηκαν και εξελέγησαν ομόφωνα τα παρακάτω μέλη κατά αλφαβητική σειρά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Αντωνιάδης Αντώνης.
2. Βαρδινογιάννης Ιωάννης του Βαρδή.
3. Βαρδινογιάννης Νικόλαος του Θεοδώρου.
4. Βαρδινογιάννης Νικόλαος του Γεωργίου.
5. Βεκρής Ιωάννης.
6. Γεωργάνας Ιάκωβος.
7. Γιαννακόπουλος Παύλος
8. Δάβαρης Παναγιώτης.
9. Ζολώτας Μιχαήλ.
10. Ξυλάς Ιωάννης.
11. Μήτσου Αργύρης.
12. Πατέρας Νικόλαος.
13. Παπαμιχάλης Ιωάννης.
14. Πολέμης Αδαμάντιος.
15. Σαραβάκος Δημήτριος.
16. Σαμαράς Ευάγγελος.
17. Σκιάνης Δημήτριος.
18. Σπηλιωτόπουλος Γεώργιος.
19. Ταμβακάκης Απόστολος.

Επίσης, ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ασκώντας το δικαίωμά του από το νόμο και το καταστατικό της εταιρίας, διόρισε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου τον Αθανάσιο Γιαννακόπουλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη για θητεία ενός έτους.

Στη συνέχεια προτάθηκε και ψηφίστηκε εκ νέου ομόφωνα η τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση και αναρίθμηση διατάξεων και άρθρων του καταστατικού της εταιρίας για σκοπούς προσαρμογής και εναρμόνισης με τον Ν.3604/2007.
Μετά από τα παραπάνω, η γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε και ορίστηκε η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου, με σκοπό η συγκρότησή του σε σώμα, να πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου, στις 12 μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου Athens Plaza”.

Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Σαραβάκος, που είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της “πράσινης” διοίκησης, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από έντεκα χρόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης