Ο Παναθηναϊκός δικαιότατα, στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας διαλύοντας τον Πάοκ με 4-1. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και η δουλειά του Αναστασίου αναμφισβήτητη.
Από την άλλη ο Πάοκ, έδειξε πως όταν παίζεται ποδόσφαιρο και όχι αγώνας κατς, με τσαμπουκάδες, ψάρια στους πάγκους, τρομοκρατίες στις φυσούνες, μπουνιές και κλωτσιές, δεν το χει.
Δεν μπορεί. Ίσως στο μέλλον αν ο «φαντασιόπληκτος» πρόεδρός του Ιβάν Σαββίδης που ονειρεύεται κούπες τσάμπιονς λιγκ χωρίς ομάδα την φτιάξει, τότε πιθανά οι οπαδοί του, γευτούν κι εκείνοι την χαρά ενός τίτλου που αξίζει έτσι κι αλλιώς αυτός ο ιστορικός σύλλογος.
Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να προγραμματίσει. Όπως απεδείχθη από τον συνάδελφό του Αλαφούζο, δεν χρειάζονται πολλά λεφτά. Απλά πίστη και πρόγραμμα.
Κι εδώ οφείλουμε όλοι οι φίλαθλοι, να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την επιμονή σε αυτό το πρότζεκτ, που έφερε αποτέλεσμα και που αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται απλά να διαθέτεις τεράστια ποσά για να χτίσεις μια ομάδα.
Ο φετινός Παναθηναϊκός απέδειξε ότι με ελάχιστες προσθήκες του χρόνου θα μπορέσει να διεκδικήσει στα ίσια το πρωτάθλημα. Αρκεί να συνεχιστεί η σωστή δουλειά του Αναστασίου.
Πολλά μπράβο στους παίκτες του Πάο για μια πετυχημένη χρονιά που σφραγίστηκε με αυτόν τον τίτλο.
Ζ.Σ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης