Αν αυτό δεν λέγεται ντέρμπυ, τότε ποιο είναι ντέρμπυ; Και ίσως η πλευρά Μώραλη να είναι μαθημένη σε ποδοσφαιρικούς όρους. Τώρα αναγκαστικά φαίνεται ότι κι εκείνη του νυν Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου παίζει στο ίδιο γήπεδο!
Με ανακοίνωσή τους και οι δύο συνδυασμοί ενημερώνουν πως θα παρουσιάσουν τους υποψήφιους των συνδυασμών τους την ίδια μέρα και ώρα. Δευτέρα 28 Απριλίου στις 7 το βράδυ.
Δεν γνωρίζει κανείς ποιος το σκέφτηκε πρώτος , η ουσία όμως είναι ότι αναγκαστικά θα γίνει μέτρηση δυνάμεων στις συγκεκριμένες παρουσιάσεις.
Ο όγκος και το πάθος του κόσμου θα δώσει και το στίγμα του προεκλογικού αγώνα που ανοίγει και επίσημα μιας και μέχρι την Κυριακή ολοκληρώνεται η διαδικασία της κατάρτισης των ψηφοδελτίων.
Μεγάλο δίλημμα και για τους δημοσιογράφους του Πειραιά που θα πρέπει να δώσουν το παρόν σε έναν από τους δύο! Ευτυχώς το zouglaport έχει τη δυνατότητα κάλυψης και των δύο εκδηλώσεων.
Την ίδια μέρα θα γίνει συνάντηση στο Δημαρχείο με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους για να ανακοινωθεί ο χώρος που θα στήσουν τα προεκλογικά τους περίπτερα. Με δεδομένα τα έργα που γίνονται στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Κοραή, εκλογικό χρώμα θα πάρουν όλες οι άλλες πλατείες με πρώτη αυτή στο Πασαλιμάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης