Πρόωρο τέλος έλαβαν τα ευρωπαϊκά ταξίδια των ελληνικών ομάδων στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Άρης έχασε στην Κροατία από τη Σλάβεν Κοπρίβνιτσα, ενώ η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ομόνοια στην Κύπρο και δεν κάλυψε την ήττα με 1-0 στην έδρα της.  

Φτωχό αποδείχτηκε το 1-0 του πρώτου αγώνα του Άρη με αντίπαλο τη Σλάβεν Κοπρίβνιτσα, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν με 2-0 στην Κροατία και έμειναν εκτός Ευρώπης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δέχτηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Κροάτες και δεν κατάφερε να αντιδράσει. Το 1-0 σημείωσε στο 12’ ο Γκαρσία, κάνοντας ολέθριο λάθος, καθώς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδα του, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Βρούτσινα με προβολή στο 64ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ανατρέψει την ήττα με 1-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ και με το ισόπαλο 2-2 στο “ΓΣΠ” της Κύπρου αποχαιρέτησε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Οι Κύπριοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με πλασέ του Ντούρο, ενώ η ΑΕΚ ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Μπλάνκο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Μπασινά. Στο 58’ ο “δικέφαλος” έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Νάτσο Σκόκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για “θέατρο”. Η ομόνοια εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και στο 70’ προηγήθηκε με 2-1. Ο Οκκάς πάσαρε στον Ντούρο και εκείνος νίκησε για δεύτερη φορά τον Σάχα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89’ ο Παυλής με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Να σημειώσουμε ότι η Ένωση τελείωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες, αφού ο Χουανφράν αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα που επιχείρησε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης