Στα… σαλόνια της Super League θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο η «βασίλισσα» του Βορρά, η οποία ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την αντεπίθεση διαρκείας των τελευταίων αγωνιστικών απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Η Βέροια, με «χρυσό» σκόρερ τον Αλέξανδρο Βεργώνη στο 78ο λεπτό νίκησε 1-0 τους Αρκάδες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και εξασφάλισε την παραμονή της στην πρώτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το συγκρότημα του Ντόστανιτς έβγαλε άγχος στο ματς δίχως αύριο με τον Αστέρα και δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όπου σκόραρε με τον Μπεν στο 36′, με το τέρμα πάντως να ακυρώνεται καθώς ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 42′ ο Αστέρας βρέθηκε κοντά στο 0-1, ωστόσο ο Καντιμοίρης απέκρουσε την εξ επαφής κεφαλιά του Χουάνμα και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να φτάσουμε στο 78ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ: ο Γεωργιάδης σέντραρε από δεξιά και ο Βεργώνης με σουτ λύτρωσε τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0, ξεσηκώνοντας όλη την πόλη στο πόδι.

Κίτρινες: Γκονσάλβες, Καντιμοίρης – Εντό

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς):
Καντιμοίρης, Σισοκό, Τζημογιάννης, Ζεζίνιο (85΄ Αποστολόπουλος), Μπάρμπας, Κομόλοφ (61΄ Μάνος), Βεργώνης, Καλτσάς (77΄ Ντόγος), Μπεν, Γκονσάλβες.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Εντό, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα (77΄ Βάλντο), Ναβάρο (72’΄ Μουνάφο).

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης