Η ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΞΑΝΑ …..ΣΤΑΡ ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν… γράφω αν… η διαίσθηση που είχα την Άνοιξη, διαίσθηση την οποία και ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ και ΕΙΧΑ πει δημοσίως… βγει αληθινή… αφεντικό προετοιμάσου ψυχολογικά… ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΩ!!!  Άκου να δεις αφεντικό, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο ΣΤΑΡ… ήταν… εδώ και μέρες προς αυτή την κατεύθυνση… ΟΜΩΣ… προς το παρόν… οι πληροφορίες μου θέλουν να ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ με τον Αντώνη Κοκκορίκο… Σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα θα υπάρξουν εξελίξεις και φυσικά νεότερα. 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ…

Έμαθα, ότι ο Νίκος Γεωργιάδης… ο οποίος θα βρισκότανε δίπλα στη Ναταλία Γερμανού στον ΑΛΦΑ, αποχώρησε, πριν καλά καλά ξεκινήσει… (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή που γράφω, αυτό συμβαίνει, διότι και προχθές που έγραψα ως δεδομένο ότι ήταν εκεί… πριν περάσουνε δύο ώρες… έπαψε να είναι. Σιγά μην ψάξουμε το γιατί… γιατί «η γάτα έχει ένα αυτί»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΤΑ ΧΑΠΙΑ» τους,

Που λέει ο λόγος, ψάχνουν, δύο ομάδες εργαζομένων: «Οι του Αντέννα» και «οι του ΑΛΦΑ»… Στον τομέα της ενημέρωσης και των δύο καναλιών μεταξύ των εργαζομένων επικρατεί «χλαπαταγή» ζυμώσεων.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Όμως, κυριαρχεί στην ομάδα του πρωινού καφέ του ΑΝΤΕΝΝΑ… Ήδη η νέα ομάδα του ΚΑΦΕ, έχει εγκατασταθεί στα στούντιο ΚΑΠΑ και φαίνεται ότι η πολύ μεγάλη διάθεση για δουλειά του Μουτσινά και της Ζαρίφη, έχουν επηρεάσει και τους υπόλοιπους.

ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ,

Αφεντικούλι μου, ΖΩ μεγάλες στιγμές… ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ!!! Καλέ όταν σου λέω ΤΩΡΑ, εννοώ ΤΩΡΑ. Πριτςςς… δεν γράφω τίποτα άλλο για να κάνουμε την έκπληξη. Από μένα δεν θα πάρετε κουβέντα, γιατί έχω ορκιστεί στο 912 ξανθό.

ΑΠΟΡΙΕΣ (μου)

Αφεντικό μου, εσύ που είσαι έμπειρος, πες μου σε παρακαλώ… πόσο θες να φορτιστείς;;; Τι με κοιτάς;… Δεν μου σάλεψε καθόλου… Κοίτα, άνοιξα όπως ξέρεις το κομμωτήριο. Κομμωτήριο χωρίς έγκυρα περιοδικά δεν γίνεται, όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις. Ενημερώθηκα λοιπόν για τα τελευταία news… και σου μεταφέρω ότι:

ΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ!!!

Αφεντικό, αυτό το αγόρι, φορτίζεται… (κατάλαβα ότι όλοι οι διάσημοι των περιοδικών, είναι ΦΟΡΗΤΟΙ, έχουν δηλαδή μπαταρίες που τις φορτίζουν σε συνέχειες)… Ο Φραγκολιάς λοιπόν «φορτίζει τις μπαταρίες του» και… παίζει με τις ρακέτες του… Παίζει αφεντικό μου για μήνες. Εγώ δύο μήνες που διαβάζω στην ψιλικατζού τα περιοδικά, βλέπω μια Μενεγάκη με πορτοκαλί μαγιό, ένα Φραγκολιά με μία ρακέτα, ένα μπαλάκι και μία γλώσσα έξω (Η έξω γλώσσα είναι σήμα κατατεθέν των διασήμων αυτής της κλάσης). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας παίζει στο Καλό Λιβάδι ρακέτες για να φορτισθεί και να γυρίσει πίσω φορτισμένος. Να σου πω την αλήθεια ανησυχώ. Δύο μήνες που βλέπω εγώ τη φωτό, γύρα στα περιοδικά, δεν θα έπρεπε να έχει τελειώσει το φόρτισμα…

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είναι ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ…

Αφεντικό μου, ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!! Την είδα καλέ στο ΟΚ!!!… Πάρε το περιοδικό να την δεις. ΨΙΛΟΛΙΓΝΗ… ένα στάδιο πριν την Κέιτ Μος… Μπορείς να μου πεις γιατί εγώ βγαίνω «γουρούνα» στις φωτογραφίες; Καλέ την είδα και αρρώστησα. Τι λες;… Ότι είμαι υπερβολική; Για ποιο πράγμα; Για το ότι είμαι «γουρούνα» ή για το ότι «αρρώστησα»; Ε… είμαι μια άρρωστη απορημένη γουρούνα… αλλά η κυρία Παπανδρέου  καρακαλόνα στη φωτογράφηση.

ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥ… ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ… ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ  ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ

Η ΝΑΤΑΛΙ ΘΑΝΟΥ… τά’ μαθες; Πήγε μόνη της διακοπές για 4 μέρες!!!  Ο λόγος; Θέλεις να σου το πω αργά… ή απότομα; Ο «δικός» της… Ο «δικός» της λέει, δεν μπορούσε να ακολουθήσει, γιατί ή μαμά του είχε θέμα! Το περιοδικό έκανε ρεπορτάζ, ενδελεχές, και αποκάλυψε ότι το κορίτσι μας, πήγε μόνο του, γιατί, μάλλον, δεν χαίρει εκτιμήσεως από τη μητέρα! Τα χτυπήματα όμως ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ… Η ΙΝΑ ΠΑΛΑΜΑ… ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΤΟΠΛΕΣ!!!

ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ;;; Η ΠΑΛΑΜΑ να κολυμπάει ΤΟΠΛΕΣ;;;

Αυτό όμως το κάνει, σε απομονωμένες ακτές, γιατί, λέει, δεν θέλει να τραβάει την προσοχή… (τέτοια ανάλυση, τέτοια σημειολογική προσέγγιση και τέτοια στάση ζωής)… τη στιγμή που προκύπτει ΕΙΔΗΣΑΡΑ από τον Γιάννη Σπαλιάρα… Αυτός πήγε στην ΚΑΛΑΜΠΑΓΚΑ… Όταν είδε λέει τα Μετέωρα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό… Από τότε έχει να το κλείσει… και ενώ διάσημοι φίλοι του, φορτίζονται αλλού, εκείνος  παραμένει για φόρτισμα στην Καλαμπάγκα… περιμένοντας να του κλείσει το στόμα… από μόνο του και όχι με φιλιά (που λέει το τραγούδι)…   

ΑΦΕΝΤΙΚΟ… Σε ενημέρωσα ΚΑΙ ΠΑΛΙ… για ΕΙΔΗΣΕΙΣ, που ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΑΛΑ, σε αφήνω για να μην νοιώσεις ΚΟΜΠΛΕΞ… Εδώ σου αποκαλύπτω ΕΓΩ, ότι η ΠΑΛΑΜΑ, κάνει ΤΟΠΛΕΣ, μπάνιο… τι να μου πεις εσύ από ρεπορτάζ και αποκαλύψεις και… καταγγελίες του «γλυκού νερού»; Εδώ αγάπη μου είναι η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ… ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ TIMES ΤΟ… «ΜΠΙΚΟΥΤΙ» μια ευγενική προσφορά της… φιλόξενης Ζούγκλας.

ΓΥΡΙΣΑΤΕΕΕΕΕ;;;…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης