Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Με τους επαναληπτικούς στην «Αλιάνζ Αρίνα» και το «Βιθέντε Καλντερόν» συνεχίζονται την Τετάρτη τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου μετά την ισοπαλία 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ» θα επιδιώξει να «καθαρίσει» την υπόθεση-πρόκριση στο σπίτι της απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πάντως πάλεψε μέχρις εσχάτων στο πρώτο παιχνίδι στο «Θέατρο των Ονείρων» και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και στο «άντρο» των Γερμανών.

Πάντως η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μεγάλη και φυσικά το προβάδισμα για την κατάκτηση του εισιτηρίου το έχουν οι παίκτες του Γκουαρντιόλα.

Εντούτοις ο άσος σε απόδοση 1.20 ο άσος για εμάς δεν έχει παιχτική αξία κι έτσι θα πάμε με τα 2-3 γκολ, ενώ παράλληλα μοιάζει να έχει τύχη και το «Χ ημίχρονο 1 τελικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζουμε με το άλλο ματς-φωτιά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αναφερόμαστε φυσικά στον ισπανικό εμφύλιο ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, όπου κυριολεκτικά θα πέσουν κορμιά.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν βρει τον μάστορά τους απέναντι στην εξαιρετική Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε και το γεγονός ότι δεν την έχουν νικήσει στις τέσσερις φορές (μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες) που έχουν τεθεί αντιμέτωποι τη φετινή σεζόν αποδεικνύει του λόγου του αληθές.

Πάντως εμείς θα πάμε με το «διπλό» στον επαναληπτικό του 1-1 στη Βαρκελώνη, αναμένοντας ότι θα βγάλει αντίδραση η Μπαρτσελόνα και συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι για την Ατλέτικο θα απουσιάσει ο πολύτιμος Αρντά Τουράν, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο αρχισκόρερ της, Ντιέγκο Κόστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα υπόλοιπα ματς της Τετάρτης, αρκετά πιθανός μοιάζει ο άσος της Φλαμένγκο στο παιχνίδι με την Κλαμπ Λεόν για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΤΡΙΑΔΑ…

131. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 (2.05)
132. ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2-3 ΓΚΟΛ (2.20)
134. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΚΛΑΜΠ ΛΕΟΝ 1 (1.55)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 6.99

ΗΜΙΧΡΟΝΑ-ΤΕΛΙΚΑ (ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ)…

131. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ-2 (5.00)
132. ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ-1 (4.40)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 22

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης