Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού σε παιχνίδι για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Κουτρουμπή στο 39’, ενώ για τους Βοιωτούς ισοφάρισε ο Κονέ στο 41’. Στο 63’ ο Καρέλης και στο 77’ ο Αμπέντ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι και έχασε αρκετές ευκαιρίες, έχοντας δραστήριους τους Πέτριτς, Αμπέντ και Μπεργκ. Οι τρεις δημιούργησαν από μία ευκαιρία στο 13’, το 24’ και το 27’, όμως το σκορ άνοιξε στο 39’ ο Κουτρουμπής. Ο κεντρικός αμυντικός των «πράσινων» κατέβασε τη μπάλα και με δυνατό σουτ από κοντινή απόφαση πέτυχε το 1-0. Το 1-1 ήρθε στο 41’. Ο Κονέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καπίνο και με μακρινό πλασέ σκόραρε!

Ο Λεβαδειακός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μάντζιο στο 57’, ενώ ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός και προηγήθηκε ξανά. Το γκολ ήρθε από τον Καρέλη στο 63ο λεπτό, ενώ το ματς καθάρισε στο 76′ με τον Αμπέντ να χρίζεται σκόρερ.

Παναθηναϊκός:
Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπεργκ, Ατζαγκούν (62’ Κλωναρίδης), Αμπέντ (79’ Δώνης), Νάνο, Πράνιτς, Πέτριτς (62’ Καρέλης).

Λεβαδειακός:
Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Μάντζιος, Μάγκας, Βαρέλα (74’ Γουόρντεν), Κονέ, Γεωργίου (51’ Σκέμπης), Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Βούκσεβιτς (62’ Μιλοσαβλιεφ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης