Η παρουσία των προέδρων των Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου και και Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League άλλαξε εντελώς το…τοπίο σε σχέση με τα προηγούμενα Δ.Σ.

Από τα πρώτα λεπτά η διαφωνία των δύο ανδρών σε αρκετά θέματα ήταν έντονη, ιδιαίτερα για τη διαιτησία, γεγονός που προκάλεσε την έντονη μεταξύ τους λογομαχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάσταση, μάλιστα, φάνηκε να ξεφεύγει, όταν στο… παιχνίδι μπήκε και ο έτερος εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από την αίθουσα, ο κ. Αλαφούζος έθεσε θέμα διαιτησίας, ξεκαθαρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται στο εξής να συναινέσει σε κανένα θέμα εάν δεν τεθεί επί τάπητος το πρόβλημα με τους διαιτητές.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον κατηγόρησε κάποια στιγμή ότι «ξεφτιλίζεις το ποδόσφαιρο από τον ΣΚΑΪ και τα σχόλια που βάζεις», με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να του απαντάει: «Εσύ το ξεφτιλίζεις με αυτά που κάνεις εδώ και τρία χρόνια. Τουλάχιστον εγώ ότι κάνω το κάνω φανερά και όχι από τα δεκάδες μέσα που εσύ ελέγχεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στις καταγγελίες του εισαγγελέα Λακαφώση, ενώ ένταση υπήρξε και ανάμεσα στο διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού και στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα.

Ο κ. Μαρινάκης στη διάρκεια της συνεδρίασης απευθύνθηκε προς τον ομόλογό του, του «δικεφάλου» του Βορρά αναφορικά με τον χθεσινό πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου λέγοντάς του ότι «μιλάτε πάλι για τη διαιτησία, αφού δεν παίξατε μπάλα», για να πάρει απάντηση από το Ζήση Βρύζα: «Πώς να παίξουμε μπάλα, όταν ήμασταν 10 εναντίον 11;».

Διαβάστε επίσης:

Super League: Τέλος στις δυσφημηστικές δηλώσεις,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014, 19:19

«Να βοηθήσουμε για να έχει μέλλον το ποδόσφαιρο»,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014, 20:54

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης