Ο Μάρκους Μπεργκ διανύει μία πολύ καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και έτσι έχει προσελκύσει τα βλέμματα των ευρωπαϊκών συλλόγων. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία για τον φορ του Παναθηναϊκού ενδιαφέρεται η Βέρντερ Βρέμης. Ο 28χρονος είναι γνωστός στην Μπουντσελίγκα από το πέρασμά του από το Αμβούργου, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν.

Στο «τριφύλλι» αναφέρουν πως δεν έχουν στα χέρια τους πρόταση, ενώ τονίζουν ότι θα ανάψουν το «πράσινο φως» για την πώληση του, μόνο στην περίπτωση που δεχθούν μία άκρως δελεαστική πρόταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, το ενδιαφέρον των Στόουκ, Σαμπντόρια και Τορίνο έχει προσελκύσει ο Νίκος Καρέλης. Ο νεαρός φορ βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ομάδων, οι οποίες θα τον εξετάσουν προσεκτικά στην ρεβάνς με την ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας στις 16 Απριλίου, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Τέλος, σε ότι αφορά την αδειοδότηση, οι ιθύνοντες της ομάδας εκφράζουν σιγουριά. Σήμερα εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση φακέλων και ο Γιάννης Αλαφούζος ενδέχεται να επισκεφτεί τα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να ρυθμίσει οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης