Τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Λεβαδειακό πήρε ο Ολυμπιακός στη Βοιωτία στο παιχνίδι που έκλεισε την πρώτη ημέρα της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 5’ με τον Όσκαρ, ενώ στο 29’ ο Ντουντού με πέναλτι διαμόρφωσε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 40’ ο Ντιόγο.

Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και προσπέρασαν έστω και προσωρινά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παίζει τη Δευτέρα με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο του πεντάλεπτο. Οι Μήτρογλου, Στολτίδης, Οσκαρ συνδυάστηκαν και ο τελευταίος με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Μπλάζιτς και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Στο 29’ ο Μήτρογλου μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μπλάζιτς, με αποτέλεσμα να κερδίσει πέναλτι. Ο Ντουντού το εκτέλεσε εύστοχα και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός κατάφερε πριν το ημίχρονο να σημειώσει και τρίτο γκολ. Στο 40′ ο Οσκαρ «γέμισε» με κεφαλιά και ο Ντιόγκο με κοντρόλ και γυριστό σουτ ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη ο Λεβαδειακός απείλησε μόνο στο 25’, με ένα δυνατό σουτ του Πάουλο Κόστα, που βρήκε σε ετοιμότητα τον Νικοπολίδη.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά και ο Λεβαδειακός το εκμεταλλεύτηκε για να δημιουργήσει δύο ευκαιρίες. Ωστόσο, τόσο του σουτ του Πάουλο Κόστα στο 55′ όσο και αυτό του Ναπολεόνι στο 61′, πέρασαν δίπλα από το δοκάρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» αρκέστηκαν σε κάποιες μεμονωμένες ενέργειες, κυρίως του Ζαϊρί και του Ντιόγο, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και έτσι το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Κίτρινες κάρτες: Μπλάζιτς, Μασάδο – Ντουντού

Λεβαδειακός (Κίκε Ερνάντεθ): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μπράνκο (76′ Μαρτορέλ), Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Πάουλο, Σερζίνιο (64′ Κόλτσης), Μπάρκογλου (30′ Αγκάλι).

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Στολτίδης (81′ Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ, Ντιόγο, Ζαϊρί, Μπράβο, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (71′ Μαρέσκα), Τοροσίδης.

Τα γκολ του αγώνα

(Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009, 21:03)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης