Την Παρασκευή το πρωί αναμένεται να απολογηθεί ο Θ. Αναστασιάδης στον ειδικό ανακριτή που ερευνά την υπόθεση εκβίασης σε βάρος του Χ. Ζαχόπουλου. Ο Θ. Αναστασιάδης κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, σε βαθμό κακουργήματος που αφορά στη διακίνηση του επίμαχου dvd. Θα είναι, όπως εκτιμάται, ο τελευταίος κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Τόσο η αίτηση εξαίρεσης την οποία απέσυρε στη συνέχεια, όσο και η μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ανακριτή, ήταν, η αιτία να καθυστερήσει η απολογία του και να προσδιοριστεί τελικά για την Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θ.Αναστασιάδης, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ήταν ο κομιστής του επίμαχου dvd στο μέγαρο Μαξίμου, αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση. Ωστόσο, καταθέτοντας στον ανακριτή, ο Γιάννης Ανδριανός, ήταν κατηγορηματικός ότι ο Θέμος Αναστασιάδης του παρέδωσε το dvd στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Τον καθοριστικό του ρόλο, στην υπόθεση έχει περιγράψει η Εύη Τσέκου, αλλά και ο πρώην ΓΓ του υπουργείου Πολιτισμού, Χ. Ζαχόπουλος, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει τον Θέμο Αναστασιάδη, ως μέλος της συμμορίας που τον εκβίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης