Σε επικοινωνία όλο το απόγευμα βρίσκονται οι νομικοί της ΑΕΚ με τον Χάρη Οικονομόπουλο έτσι ώστε να αποφασιστεί ποια θα είναι η στάση και των δύο πλευρών ενόψει της αυριανής εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων του δικηγόρου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα aek1924.gr, μετά και την υπογραφή του Χάρη Θεοχάρη για την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ από την υπόθεση Ψωμιάδη προς το Δημόσιο, οι νομικοί της Ένωσης και ο Οικονομόπουλος αναζητούσαν φόρμουλα για τον πως θα χειριστούν την υπόθεση από εδώ και πέρα, με τον δεύτερο να δεσμεύεται ότι θα αποσύρει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αλλά και τα προσωρινά μέτρα αμέσως μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η εκχώρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέχρι και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, και έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ζητήσουν από κοινού αναβολή στο αυριανό δικαστήριο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και να ολοκληρωθεί η εκχώρηση.

Με την ολοκλήρωση του θέματος και την απόσυρση της αγωγής του Οικονομόπουλου τότε όλα θα είναι έτοιμα ώστε να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η λήξη της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης