Η επιλογή του παιχνιδιού για το παιδί σας, δεν θα πρέπει να είναι γρήγορη και απερίσκεπτη. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, ένα παιχνίδι μπορεί να το κοινωνικοποιήσει με μεγάλη ευκολία ή και να το βάλει στο περιθώριο αν δεν έχει ενδιαφέρον.

Τα παιχνίδια, δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα στη μόδα ή ακριβά. Σίγουρα ένα παιδί λόγω του καταιγισμού των διαφημίσεων θα αναζητήσει αυτό που είναι πιο μοντέρνο και που πιθανόν να έχουν οι φίλοι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτιμήστε τα παιχνίδια που θα προάγουν την υγιή ανάπτυξη του παιδιού και θα ενισχύσει τις προσωπικές σχέσεις με άλλα παιδιά. Θα πρέπει να είναι καινοτόμο και να εξάπτει τη φαντασία τους. Η σωματική και πνευματική ανάπτυξη θα πρέπει να είναι η πρώτη σκέψη που θα περνάει από το μυαλό σας, όταν θα βρίσκεται σε ένα παιχνιδάδικο.

Αγοράστε λοιπόν παιχνίδια όπως κύβοι, επιτραπέζια με ερωτήσεις που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ή ηλεκτρονικά παιχνίδια. Όσο αναφορά τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή τους. Τα βίαια ηλεκτρονικά, μπορεί να επηρεάσουν τον χαρακτήρα του παιδιού.

Να θυμάστε ότι το παιχνίδι είναι μια ανάμνηση που ο άνθρωπος την κουβαλάει για όλη του τη ζωή. Φροντίστε λοιπόν, να είναι ευχάριστη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης