«Μη αναστρέψιμη» κρίνεται η κατάσταση της υγείας του υπουργού Άμυνας της Κύπρου Τάσου Μητσόπουλου, σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν το πρωί οι θεράποντες ιατροί του.

Όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του κ. Μητσόπουλου «παρουσιάζει βαθμιαία επιδείνωση και δεν θεωρείται αναστρέψιμη», μετά την εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη την Παρασκευή στο γραφείο του, συνεπεία ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά από εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βαθμιαία επιδείνωση και δεν θεωρείται αναστρέψιμη».

Το ιατρικό ανακοινωθέν το υπογράφουν ο εκτελεστικός ιατρικός διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Πέτρος Μάτσας, ο ιατρικός διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λευκωσίας Ευαγόρας Νικολαΐδης, ο διευθυντής της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας Θεόδουλος Κυπριανού και ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Χαράλαμπος Μιχαήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αναμένεται σε λίγο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ύστερα από την έκδοση του εν λόγω ιατρικού ανακοινωθέντος.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται ήδη ο υπουργός Υγείας Φίλιππος Πατσαλής, ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, η υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, καθώς και οι γενικοί διευθυντές των Υπουργείων Άμυνας Χρίστος Μαλληκίδης και του Υπουργείου Συγκοινωνιών Αλέκος Μιχαηλίδης.

Στο νοσοκομείο έφθασαν επίσης και μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ.

Ο Τάσος Μητσόπουλος διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ πριν γίνει βουλευτής και στη συνέχεια υπουργός.

Έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες πολίτες για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, ενώ χιλιάδες είναι τα μηνύματα στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης με ευχές για τον Τάσο Μητσόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Τ. Μητσόπουλος-Στο νοσοκομείο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014, 08:38

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Τάσου Μητσόπουλου, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014, 05:21

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο υπουργός λίγο πριν τη συνεδρία της Επ. Άμυνας, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014, 11:33

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
Πηγή: ΑΠΕ / philenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης