Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είχε εξασφαλίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη της με 6-1 στη Γερμανία, ωστόσο δεν… χαρίστηκε στη Σάλκε ούτε στον επαναληπτικό.

Η ομάδα του Αντσελότι, αν και αγωνίστηκε με αλλαγες, καθώς ακολουθεί το μεγάλο clasico με την Μπαρτσελόνα, επικράτησε άνετα με 3-1 σκορ των «βασιλικών μπλε» και σφράγισε το εισιτήριο για τους 8 με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλος πρωταγωνιστής της «βασίλισσας» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, όπως και στο πρώτο ματς, και έφτασε τα 41 σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει ήδη 13 στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος άνοιξε το στορ στο 21΄ και ισοφάρισε ο Χόογκλαντ για τη Σάλκε στο 31΄. Ενα απίστευτο ξέσπασμα της Ρεάλ έφερε τη νίκη, καθώς ο Ρονάλντο σκόραρε στο 74΄, ο Μοράτα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 75΄ και ο Ρονάλντο σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι στο 76΄ και το 83΄ (είχε ένα δοκάρι και στο πρώτο ματς).

Κίτρινες: Ιγιαραμέντι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Νάτσο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος (70΄ Καρβαχάλ), Κοεντράο, Ιγιαραμέντι, Τσάμπι Αλόνσο (46΄ Κασεμίρο), Ισκο, Χεσέ (8΄ λ.τρ. Μπέιλ), Μοράτα, Ρονάλντο

Σάλκε (Γενς Κέλερ): Φέρμαν, Χόογκλαντ, Χεβέντες (57΄ Κυρ.Παπαδόπουλος), Μάτιπ, Κολάσινατς, Ομπάσι, Αϊχάν (81΄ Αϊχάν), Μέγερ, Νοϊστέντερ, Ντράξλερ, Χούντελααρ (46΄ Ζάλαϊ)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης