Να δώσει ανάσες σε παίκτες, που τις τελευταίες δύο εβδομάδες αγωνίστηκαν σε όλα τα ντέρμπι και τα κρίσιμα παιχνίδια του Ολυμπιακού, σκέφτεται ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, όπου οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, και σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στους Στολτίδη, Όσκαρ και Μήτρογλου.

Ο Ζίκο θέλει να ξεκουράσει μερικούς παίκτες, ενώ θα προσπαθήσει να δώσει στον Ολυμπιακό έναν πιο επιθετικό τόνο. Έτσι, αναμένεται να βάλει τον Στολτίδη στο χώρο του κέντρου, αφήνοντας έξω ένα εκ των Ντουντού ή Λεντέσμα, τον Όσκαρ στο αριστερό άκρο του κέντρου στη θέση του Λεονάρντο και τον Μήτρογλου μαζί με τον Ντιόγο στην επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτά τα δεδομένα ο Βασίλης Τοροσίδης θα γυρίσει στο δεξί άκρο της άμυνας και θα μείνει στον πάγκο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ.

Στην αποστολή θα βρίσκονται ακόμα οι Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Λεντέσμα, Μαρέσκα, και Γ. Παπαδόπουλος, αφού ο Ζίκο δεν υπολογίζει τον Γκαλέτι, που μπορεί να ανεβάζει ρυθμούς, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης