Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Τη «σκυτάλη» από το Τσάμπιονς Λιγκ παίρνει απόψε το Europa League, με τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» να υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα παιχνίδια της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, που μονοπωλούν στο κουπόνι της Πέμπτης έχουμε επιλέξει δύο ματς, ενώ η βασική μας τριάδα πλαισιώνεται από έναν αγωνα του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ας πάμε όμως στο στοιχηματικό ψητό της Πέμπτης, με την ελπίδα να επιστρέψουμε στα ταμεία, αφήνοντας έτσι πίσω μας μία καταστροφική ημέρα.

Η Λιόν υποδέχεται στο «Ζερλάν» τη Βικτόρια Πλζεν και η νίκη αποτελεί μονόδρομος για τους άλλοτε κραταιούς στο πρωτάθλημα Γαλλία. Οι «λιονέ» είναι αρκετά δυνατοί στο σπίτι τους, διαθέτουν σαφώς μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία από την αντίπαλό τους και θα τους εμπιστευτούμε, πηγαίνοντας με τον άσο του 1.85.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι μίσους ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπέτις. Οι δύο εκπρόσωποι της Ανδαλουσίας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκονται πιο κοντά στη νίκη.

Άλλωστε το γόητρο θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το ζευγάρι και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι το συγκρότημα του Έμερι θα τα δώσει όλα απόψε για να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με την αναμέτρηση στη Κολομβία ανάμεσα στην Ντεπορτίβο Κάλι από την Κολομβία και την Λανούς από την Αργεντινή.

Η «γκρανάτε»… καίγεται για τη νίκη προκειμένου να μπουν εκ νέου σε τροχιά πρόκρισης και λογικά είτε εύκολα είτε δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα που υστερεί ναι μεν σε ποιότητα σε σχέση με αυτή, αλλά θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, καθώς στην έδρα της είναι αξιόμαχη.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ…

170. ΛΥΩΝ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 1 (1.85)
171. ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΕΤΙΣ 1 (1.45)
176. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ-ΛΑΝΟΥΣ 2 (2.35)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 6.3

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης