Με 22.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Super League η ΠΑΕ ΑΕΚ για την συμπεριφορά της στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
 
Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό επεβλήθη πρόστιμο 9.000 ευρώ, στην Λάρισα 8.000 ευρώ, στον Άρη 7.000 ευρώ και στον ΠΑΟΚ 5.000 ευρώ.
 
Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις για την 5η αγωνιστική της Super League:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : Συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ για τις α΄και β΄πράξεις.

Β) ΠΑΕ Πανθρακικός, Κ. Μαργώνης ( διερμηνέας) : Για την συμπεριφορά του διερμηνέα της ΠΑΕ Πανθρακικός : απαλλάσσονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γ) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : Συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ για τις α΄, β΄γ΄και δ΄πράξεις.

Δ) ΠΑΕ Αρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : Συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ για τις α΄,β΄, γ΄, δ΄και ε΄ πράξεις.

Ε) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : ποινή επίπληξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΤ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : απαλλάσσει για την β΄πράξη και επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ για τις α΄και γ΄πράξεις.

Ζ) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Η) ΠΑΕ Λάρισα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Θ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 1η αγωνιστική

ΠΑΕ ΑΕΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός : Συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ για τις α΄, β΄, γ΄, δ΄ και ε΄πράξεις.

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος – ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ για α΄και β΄πράξεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης