Λάμπρος Παναγιώτου

Οι απειλές των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για καταψήφιση του άρθρου 8 του νομοσχεδίου για τις συγχωνεύσεις – καταργήσεις οργανισμών έπιασαν τόπο καθώς ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε νερό στο κρασί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το έργο που επιτελεί το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας επιτελείται στις βασικές του δομές από το Υπουργείο Εργασίας . Μιλάτε για την ανεργία ,αλλά πως είναι δυνατόν αυτή να έχει εκτοξευτεί στο 28%. Η παρουσία του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας δεν απέτρεψε ,κύριοι,την ανεργία να είναι στο 28%.
Θα δεχθώ μόνο μία μεταβατική περίοδο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου προκειμένου να διευθετήσει την αποστολή του και να κλείσει το επιχειρησιακό του πρόγραμμα. Μία εξάμηνη παράταση και να κλείσει ο κύκλος του» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το άρθρο 8 ,το οποίο καταργεί το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού.

Αναμένουμε με αγωνία την τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ που μέχρι χθες απειλούσε να καταψηφίσει. Το οξυγόνο που του παραχώρησε ο Μητσοτάκης μέχρι να αρχίσουν τα πρωτοβρόχια είναι αρκετό για να αλλάξει στάση.

Αναστάση κάνε μια στάση…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης