Τη στιγμή που οι «πράσινοι» δίνουν αγώνα για να παρουσιαστούν το δυνατόν πιο έτοιμοι ενόψει του ελέγχου για την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν, που θα σημάνει και την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ έφερε έναν ακόμα τόνο αισιοδοξίας.

Εκείνο εξάλλου που άκουσε ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού από τον Μισέλ Πλατινί στη συνάντηση που είχαν σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Goal» κι ο Ανδρέας Δημάτος, είναι ότι: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρετε στο πλάνο σας και να επιστρέψετε δυνατοί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι και πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται και πάλι ανταγωνιστικοί στο εγχώριο πρωτάθλημα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό εξάλλου είναι και το μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού πρωταθλήματος κατά τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, η έλλειψη ανταγωνιστικότητας, κάτι βέβαια που δεν αποτελεί μυστικό, καθώς το είχε τονίσει ξεκάθαρα στην τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα και στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης