Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Ιδανικά κύλησε η χθεσινή ημέρα για τη στήλη μας, καθώς και οι τρεις επιλογές μας επαληθεύτηκαν, κι έτσι το δελτίο μας κατέληξε στο ταμείο για… εξαργύρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, τα τρία παιχνίδια -με απόδοση 17 παρακαλώ- που «κυκλώθηκαν» ήταν οι ισοπαλίες στα ματς Νιούπορτ Κάουντ-Φλίτγουντ Τάουν (0-0) και Κολόν Σάντα Φε- Γοδόι Κρουζ (1-1) με ποσοστά 3.25 και 2.90 αντίστοιχα, καθώς και τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Πιτέρμπορο (2-0) με απόδοση 1.80.

Όσον αφορά στο άλλο παιχνίδι της χθεσινής μας τετράδας, το Μπρεστ-Ανζέ αναβλήθηκε εκ νέου και θα πληρωθεί ως μονάδα. Όπως είναι φυσικό μετά από αυτό το ταμείο η ψυχολογία ανέβηκε στα ύψη, μπήκαν στη τσέπη ζεστά ευρώ, ωστόσο δεν κερδήθηκε ο… πόλεμος απλά ακόμη μία μάχη.

Ας περάσουμε όμως στο στοιχηματικό ψητό της ημέρας. Το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ αποτελείται κυρίως από διεθνή φιλικά παιχνίδια, με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου να τίθεται αντιμέτωπη με τη Νότιο Κορέα στο «Καραϊσκάκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο τεστ της «γαλανόλευκης», ενόψει του Μουντιάλ, η Εθνική θα βρει απέναντί της μία ομάδα που τρέχει πολύ και ως εκ τούτου θα πρέπει να προσεχθούν οι αντεπιθέσεις της από τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος. Πάντως προβλέπουμε ότι το ματς δεν θα… ανοίξει και το under έχει καλές πιθανότητες.

Συνεχίζουμε με ένα παιχνίδι, όπου περιμένουμε πολλά γκολ και αυτό δεν είναι άλλο από το φιλικό ματς ανάμεσα στην Αγγλία και τη Δανία.

Τα «τρία λιοντάρια», που προέρχονται από δύο αρνητικά αποτελέσματα στα τελευταία φιλικά τους παιχνίδια θα προσπαθήσουν να πάρουν μία νίκη γοήτρου στο Γουέμπλεϊ απέναντι στους Σκανδαναβούς.

Η ομάδα του Χόντσον παρατάσσεται πλήρης σε αυτό το ματς και λογικά θα βρει περισσότερες από μία φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, απέναντι στους Δανούς που και αυτοί έχουν την ικανότητα να βάλουν γκολ. Άλλωστε στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους έχουν μπει περισσότερο από δύο τέρματα.

Η βασική μας τριάδα μας κλείνει με το «διπλό» της Αργεντινής. Η «μπιανκοτσελέστε» φιλοξενείται στο Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου από τη Ρουμανία, την οποία απέκλεισε η Εθνική μας από την τελική φάση του Μουντιάλ, «κλέβοντάς» της στα μπαράζ το εισιτήριο για το Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Λογικά ο Λιονέλ Μέσι και η… παρέα του θα βρει τον τρόπο να φύγει με τη νίκη από τη ρουμανική πρωτεύουσα, καθώς το βαλκανικό συγκρότημα βρίσκεται σε μεταβατική φάση και αναμένεται να «λυγίσει» απέναντι στους σαφώς ανώτερους Αργεντίνους.

Εκτός πάντως από την τριάδα μας θα προτείνουμε ακόμη μία δυάδα που αποτελείται από δύο άσους. Ο πρώτος είναι αυτός της Λανούς, που πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι Ράσινγκ Κλουμπ και ο δεύτερος είναι αυτός της μουντιαλικής Αλγερίας, η οποία υποδέχεται τη Σλοβενία.

ΚΟΥΠΟΝΙ 1…

120. ΕΛΛΑΔΑ-ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ UNDER (1.50)
133. ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 2 (1.40)
142. AΓΓΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ OVER (1.85)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.88

ΚΟΥΠΟΝΙ 2…

119. ΑΛΓΕΡΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ 1 (2.30)
146. ΛΑΝΟΥΣ-ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ 1 (1.70)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.91

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης