Κεκλεισμένων των θυρών για ένα παιχνίδι θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στη Β’ Εθνική. Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ & Γ΄ Εθνικής πήρε την απόφαση αυτή εξαιτίας των επεισοδίων των οπαδών των Κρητικών στην αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου με τον Αγροτικό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής. Παράλληλα, ο ΟΦΗ θα πληρώσει και πρόστιμο ύψους 54.750 ευρώ.

Οι αποφάσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επέβαλε στον ποδοσφαιριστή Ραντ Γέβντοβιτς της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας τις πειθαρχικές ποινές α) του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και β) του προστίμου των εξήντα (60) ευρώ (αγώνας της 20-9-09 με ΠΑΕ ΟΦΗ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ Εθνικός την πειθαρχική ποινή του προστίμου των έξι (6) χιλιάδων (6.000) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της -υβριστικά συνθήματα (αγώνας της 19-9-09 με ΠΑΕ Θρασύβουλος).

Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναιτωλικός τις πειθαρχικές ποινές α) του προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της – ρίψεις αντικειμένων και β) του προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της – υβριστικά συνθήματα. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδες επτακόσια πενήντα (6.750) ευρώ. (αγώνας της 18-9-09 με ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απήλλαξε την ΠΑΕ Δόξα Δράμας και τον Γ. Μάλλιο (εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 20-9-09 με ΠΑΕ Διαγόρας).

Απήλλαξε την ΠΑΕ Παναργειακός και τον Ι. Δουβικα (προπονητής) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 20-9-09 με ΤΑΠ Κόρινθος).

Απέρριψε την ένσταση της ΠΑΕ Σαρωνικός κατά της ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας και των ποδοσφαιριστών Κ. Ταβλαδωράκη (ποδοσφαιριστής), Α. Πίτσιολο (ποδοσφαιριστής) ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου (αγώνας της 20-9-09 με ΠΑΕ Σαρωνικός).

Απήλλαξε την ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας και τον Δ. Ρεβη (διερμηνέας) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 20-9-09 με ΠΑΕ Σαρωνικός).

* Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ ΟΦΗ (ένσταση της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας κατά του κύρους του αγώνα, κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ), αναβλήθηκε για τη Τετάρτη 14-10-2009 και ώρα 11:00».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης