Μειωμένη κατά 10% σε σχέση με πέρυσι είναι η έξοδος των εκδρομέων από τις εθνικές οδούς Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Κατά τη χτεσινή ημέρα κινήθηκαν 85.000 οχήματα από την Αττική προς τα εθνικά οδικά δίκτυα. Σήμερα η κίνηση των οχημάτων κυμαίνεται στα φυσιολογικά επίπεδα και δεν σημειώνονται προβλήματα ή κυκλοφοριακή συμφόρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φετινή έξοδος των εκδρομέων γίνεται υπό βροχή. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα επικρατούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νοτιοδυτικά. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 15 βαθμούς στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στη Στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου, από 7 έως 14 βαθμούς στη Μακεδονία και στη Θράκη, από 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη. Οι άνεμοι έχουν ένταση 3 με 5 μποφόρ, στο Ιόνιο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη έως 6 μποφόρ, ενώ στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα τοπικά έως 7 μποφόρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης