Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που από μόνο του, ακόμα και όταν δεν κινείται, προκαλεί αίσθηση, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να συμμετέχει σε μία ή ακόμα και σε δύο αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Πρόκειται για ένα Audi Quattro Group B το οποίο αποδίδει 770 ίππους και όπως μπορεί ο καθένας να καταλάβει βάζει φωτιά στην άσφαλτο και ξεσηκώνει τους θεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα το δούμε σε ανάβαση… 

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, πολύ σύντομα θα μάθουμε αν θα έρθει, πότε και φυσικά σε ποιον αγώνα θα το δούμε. Θεωρείται δεδομένο πως αν γίνει γνωστό και επίσημα σε ποια ανάβαση θα εμφανιστεί θα συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές που θα ήθελαν έστω και μία φορά (κυρίως οι πιο νέοι) να ζήσουν αυτό το κάτι συνταρακτικό της θρυλικής κατηγορίας Group B.

Προς το παρόν γίνονται επαφές για να μπορέσει ένα τέτοιο αγωνιστικό αυτοκίνητο να «επισκεφτεί» την χώρα μας και να το θαυμάσουν όλοι οι λάτρεις και μη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr θα σας ενημερώνει για την παραπάνω εξέλιξη. Ελπίζουμε πως όλα θα κυλήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τελικά να μπορέσουμε να δούμε από κοντά ένα τόσο δυνατό και εντυπωσιακό αυτοκίνητο…

Παρακολουθήστε τη replica Audi Quattro Group B

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης