Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη σε γνωστό μπαρ- εστιατόριο στην Λεωφόρο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο γενικός διευθυντής των «πράσινων», Αγησίλαος Τουμαζάτος ο οποίος τόνισε: «Εύχομαι σε όλους τρία πράγματα. Υγεία, Δύναμη και επιτυχίες. Θα κόψουμε τρία κομμάτια. Ένα κομμάτι για την ομάδα, ένα για το γήπεδο στη Λεωφόρο μας και ένα για όλη τη μεγάλη Παναθηναϊκή οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία στο βήμα ανέβηκε ο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ευχήθηκε να μεγαλώσει ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα μέσα στον χρόνο που διανύουμε.

«Να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά. Ήταν δύσκολη χρονιά η φετινή και ελπίζω να κλείσει καλά για την ομάδα. Αυτό θα εξαρτηθεί και τις επόμενες μέρες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει βήματα προόδου.

Εύχομαι τη νέα περίοδο να έχουμε μεγαλύτερο γήπεδο, μεγαλύτερη ακαδημία και μεγαλύτερο προπονητικό κέντρο καθώς όπως έχω ξαναπεί φιλοδοξούμε να ξεκινήσουμε τα έργα στο Κορωπί στα τέλη Μαρτίου» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τους νικητές της εκδήλωσης, ο μεγάλος τυχερός ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, καθώς κέρδισε ένα συλλεκτικό ρολόι αξίας 16.000 ευρώ, ενώ κέρδισαν δώρα και υπάλληλοι της ΠΑΕ (τηλεόραση Sony αξίας 1500 ευρώ, smartphones, tablets, 2ήμερα στον Αστέρα και στην Κυλλήνη, playstations, 6μηνη συνδρομή Nova, δωροεπιταγές από την Adidas και τα Marks and Spencer, γεύματα στον Διόνυσο και στο Ιθάκη, παπούτσια, παπλώματα, πορτοφόλια μέχρι και βιολογικούς καθαρισμούς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης