Συνεχίζονται στην Κεντρική Μακεδονία και στη Θεσσαλία οι διαβουλεύσεις για τη μορφή που θα λάβουν οι κινητοποιήσεις αγροτών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις φορολογικές αλλαγές, την υποχρέωση τήρησης βιβλίων και στοιχείων, και ζητούν μείωση του κόστους παραγωγής και ρύθμιση χρεών.

Μηχανοκίνητη πορεία με τα αγροτικά αυτοκίνητα θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τελικό προορισμό το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στον κόμβο Πράσινα Φανάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, δήλωσε ο Γρηγόρης Παπαθεοδώρου, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων.

Εκπρόσωποι από τα μπλόκα αγροτών σε όλη την Ελλάδα συναντώνται σήμερα στη Νίκαια στη Λάρισα προκειμένου να συντονίσουν τη δράση τους.

Οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας θα προτείνουν πανελλαδικό συλλαλητήριο την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα, μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι τους με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περαιτέρω στάση τους θα καθορίσουν σήμερα σε συγκέντρωση στη Βέροια οι αγρότες της Ημαθίας, οι οποίοι σχεδιάζουν αύριο το πρωί συλλαλητήριο στον κόμβο της Κουλούρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης