Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Ένα από τα καινούργια αυτοκίνητα που αναμένουν πολλοί υποψήφιοι αγοραστές είναι το Nissan Qashqai καθώς θεωρείται ως ένα από τα πλέον πετυχημένα σύγχρονα SUV. Η πρώτη γενιά που άλλαξε τα δεδομένα για την ιαπωνική φίρμα κατάφερε να σπάσει τα… κοντέρ και φυσικά τα ταμία της μάρκας. Την ίδια ώρα εκατομμύρια ικανοποιημένοι πελάτες συμπλήρωσαν το… κερασάκι στην τούρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά είναι τα πρώτα Nissan Qashqai που ήρθαν στην Ελλάδα και τα βλέπετε μόνο στο zougla.gr

Μεγάλη ζήτηση..
Λογικό ήταν λοιπόν, οι άνθρωποι της Nissan να εξελίξουν ακόμα περισσότερο την δεύτερη γενιά η οποία από τις 21 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στις εκθέσεις της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Με ακόμα πιο σύγχρονη σχεδίαση, εσωτερικό που… προκαλεί αλλά και συστήματα που θα κάνουν τον οδηγό να αισθάνεται πως οδηγεί λιμουζίνα, είναι σίγουρο πως θα αλλάξει συνήθειες. Αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει (και ιδίως για την εποχή) τις προσδοκίες των ανθρώπων της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας και ήδη γίνεται αγώνας δρόμου για να καλυφθεί η ζήτηση. Η άριστη σχέση που διατηρεί η Nissan – Θεοχαράκης με το “εργοστάσιο” θα παίξει μεγάλο ρόλο στο να λυθούν τα όποια προβλήματα παράδοσης καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες με ψηλό μερίδιο άρα θα υπάρξει και διαφορετική αντιμετώπιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αυτοκίνητα πίσω από τα κάγκελα… Δύσκολη η πρόσβαση στον τελεωνειακό χώρο…

Τα εντοπίσαμε…
Μία εβδομάδα πριν αρχίσει η διάθεση και ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν φτάσει στην Ελλάδα. Το zougla.gr κατάφερε να τα εντοπίσει και σας τα παρουσιάζει αποκλειστικά από το τελωνειακό χώρο στον οποίο βρεθήκαμε παρέα με.. αγαπημένα τετράποδα (σκυλιά)!!! Όπως είδαμε και μπορείτε και εσείς από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το zougla.gr, σχεδόν 50 κομμάτια ήδη έχουν φτάσει στη χώρα μας. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες αναμένονται άλλα 150 για να καλυφτούν, τουλάχιστον, οι πρώτες ανάγκες.

Εδώ βλέπετε τα Nissan Qashqai από άλλη οπτική γωνία…


Τιμές – κινητήρες
Η νέα γενιά του Nissan Qashqai θα διατίθεται με αρχική τιμή 17.150 ευρώ στην έκδοση βενζίνης των 1.2 λίτρων με τους 115 ίππους. Επιπλέον θα υπάρχει έκδοση diesel 1.5 με 110 ίππους και τιμή 19.710 ευρώ (με απόσυρση), ενώ η κορυφαία με κινητήρα diesel 1.6 λίτρων και 130 ίππους θα διατίθεται με τιμή 22.110 ευρώ. Να σημειώσουμε πως θα υπάρχει και έκδοση με αυτόματο κιβώτιο CVT 6 σχέσεων και τιμή 23.710 ευρώ.

Σε μπλε χρώμα… Η φωτογραφία βγήκε κουνημένη καθώς οι φύλακες δεν μας επέτρεψαν να βγάλουμε εικόνες και έτσι το κάναμε γρήγορα…


Πωλήσεις ανά Έτος

2014 59*
2013 1.027
2012 1.078
2011 1.182
2010 2.961
2009 6.761
2008 3.693
2007 2.111
*μόνο ο Ιανουάριος
**Στοιχεία Σ.Ε.Α.Α.

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές του νέου Nissan Qashqai

Διαβάστε επίσης: Με τρεις κινητήρες στην Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai   

Πάρτε μία γεύση από τη νέα γενιά Nissan Qashqai

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης