Με το χέρι μόνιμα πατημένο στην κόρνα του αυτοκινήτου τους, δεκάδες οδηγοί οχημάτων κατευθύνθηκαν στο κέντρο της Ξάνθης, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη διαθεσιμότητα στη Δημόσια Διοίκηση.

«Το καραβάνι ζωής, ρήξης και ανατροπής» όπως αποκαλείται η αυτοκινητοπομπή που οργάνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε συνεργασία με τη Γραμματεία Σχολικών Φυλάκων ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη και έχει τελικό προορισμό την Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με σημαίες και διακριτικά των σχολικών φυλάκων, η αυτοκινητοπομπή κατευθύνθηκε προς την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου η Τροχαία είχε μεριμνήσει νωρίτερα για την προσωρινή παραμονή των οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους διαδηλωτές υποδέχτηκαν με θέρμη οι εκπαιδευτικοί της Ξάνθης, οι οποίοι προχώρησαν σε τρίωρη στάση εργασίας από τις 08.00 έως τις 11.00 το πρωί. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων και δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης, οι διαδηλωτές αποχώρησαν με προορισμό την Καβάλα, συνεχίζοντας έτσι την πορεία τους προς την Αθήνα.

Πηγή: thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης